Vinter 2021

Information från Vasaloppet gällande Vasaåket

Tjejvasan lördagen den 27 februari och Vasaloppet söndagen den 7 mars 2021 körs som elittävlingar utan publik. För alla andra skidåkare lanseras Vasaåket 2021, som ersätter de ordinarie loppen, i den 90 kilometer långa Vasaloppsarenan.

För att Vasaloppet ska kunna fortsätta att vara en motor för motion och hälsa på ett tryggt sätt även i coronatider öppnar vi upp vår 90 kilometer långa Vasaloppsarena mellan Sälen och Mora som en anläggning. Med en rad försiktighetsåtgärder erbjuds alla, att utifrån rådande riktlinjer i samhället, komma och genomföra Vasaåket här på plats.

Vasaåket 2021 får fyra distanser – 10, 30, 45 och 90 km – som kan genomföras från fredagen den 12 februari till och med söndagen den 7 mars.

Vasaloppet planerar dessutom att ha preparerade skidspår hela vintern, från mitten av december till april. Skidspåren är tillgängliga för alla med det nya Arenakortet.

Välkommen till Vasaloppsarenan 2021 och åk ett coronaanpassat Vasaåk!

Mera information hittar ni på Vasaloppets hemsida.  


Boende under Vasaåket!

Hos oss på Hotell Fridhemsgatan bor ni bekvämt och "corona säkert" med gångavstånd från målgången.

Vi har nu uppdaterat våra priser och villkor för bokningar under perioden 12 februari till söndag 7 mars. Vi har fortfarande många rum tillgängliga. Bästa priser och villkor hittar ni alltid om ni bokar direkt här på vår hemsida. Klicka på den grön "BOKA" knappen nere i höger hörn. 

 


Information till alla som redan bokat sitt boende under perioden 25/2 - 8/3

  • Till alla som har funderingar kring gällande bokningsvillkor. Vi återbetalar inte redan bokade och betalda rum. Vi är dock behjälpliga med att flytta din bokning i mån av tillgänglighet om du önskar hjälp med detta. Skulle du inte ha möjlighet att nyttja ditt rum under perioden för Vasaåket 12 februari – 7 mars 2021 har vi möjlighet att erbjuda er ett värdebevis mot en kostnad motsvarande 30 % av bokningens totala värde. Värdebeviset kan nyttjas vid betalning av framtida bokningar på Hotell Fridhemsgatan. Värdebeviset har en giltighetstid på 12 månader. Värdebeviset går inte att använda vid bokning av boende under Vasaloppets vinterveckor 2022.
     
  • Vi kommer dessutom att bjuda alla som bokat sin vistelse under perioden 25/2 - 8/3–2021 på vår middagsbuffé. Förutsatt att du betalat din bokning innan 8/12. Skulle du redan ha bokat och betalat för din middagsbuffé löser vi återbetalning för detta på plats.