Tillagat med omtanke 

"Maten smakar bäst när den är kryddad med kärlek"

plockbricka

Vi bakar vårt eget bröd

Ljust surdegsbröd, grovt surdegsbröd, lingonbröd, hälsolimpa och surdegsbröd med frukt och frön

Baka bröd

Våran trevliga Restaurang

 

Varmt välkomna till vår trevliga restaurang. När ni besöker oss vill vi att ni skall känna er trygga. Vi har med tanke på de rekommendationer och restriktioner som folkhälsomyndigheten utfärdat vidtagit flera åtgärder för att anpassa vår verksamhet till detta.

 

  • Vi har utökat vårt bufféområde på frukosten så att ni slipper trängas när ni tar mat. Kom ihåg att ni har eget ansvar för att hålla avstånd.
  • Handhygien är viktigt, vi har därför placerat ut handsprit på flera ställen i restaurangen. Vi ber dig som gäst att ta ansvar för att tvätta händerna innan ni tar mat på vår buffé.
  • Att hålla avstånd är viktigt och vi tar därför emot färre gäster i taget. Vår frukostbuffé har öppet från 06.30 – 10.00 vilket gör att vi har gott om plats för alla att i lugn och ro äta sin frukost. 
  • Håll avstånd, det skall enligt nya restriktioner vara maximalt 8 personer per sällskap och minimum 1 meter mellan sällskapen. Vid hög beläggning på hotellet gäller bordsbokning 
  • Alla gäster har om man önskar det möjlighet att äta sin frukost eller middag på hotellrummet. Vår frukost går även att få som en frukostlåda som ni antingen får på rummet eller tar med er på er utflykt eller resa.
  • Vänligen hjälp oss genom att ta ditt ansvar för handhygien och håll avstånd till andra gäster.
  • Varmt Välkomna!

 


Jul och nyår på Hotell Fridhemsgatan

Under jul och nyår anpassar vi öppettider och utbud efter säsongen.

Vi serverar bland annat julfrukost under perioden 22-28/12, samt julbord den 24/12.

Här kan du läsa mera om utbud och öppettider under jul och nyår...

 

 


"Hotellfrukost när den är som bäst"

Varje morgon dukar vi upp vår uppskattade frukostbuffé med hembakat bröd från vårt eget kök, våra egna marmelader, äggröra gjord på ekologiska ägg, bacon, pannkakor och mycket mer. Vår frukostbuffé ger dig bäst tänkbara start på dagen. 

Här kan du läsa mera om vår frukostbuffé...


Kvällens middag, välkommen!

Måndag-Torsdag dukar vi fram kvällens middag*. Hotellgäster som bokar direkt med oss (via hemsidan, mail eller telefon) har middagen inkluderat i sitt boendepris. Middagen är alltid hemlagat och välsmakande och serveras på buffé, så du bestämmer själv hur mycket du önskar äta. Hembakat bröd och flera olika sorters hårdbröd ingår samt även kaffe och småkaka. Vi erbjuder drycker från bland annat Mora Bryggeri och Björka Brygghus. 

Här kan du läsa mera om kvällensmiddag...

 


 Fest, konferens och andra event

Kontakta oss gärna för bokningar av större sällskap, vi erbjuder allt från minnesstunder och festmiddagar till en enklare middagar. Eller varför inte en After Work med kompisgänget. På vår nyrenoverade konferensvåning Top Floor kan ni förutom konferenser med alla tillhörande måltider även boka in företagsmingel, middagar etc. Kontakta oss på [email protected] för bokning eller mera inforamtion.              


 

Öppettider & priser

Frukostbuffé

 

Måndag- Söndag

 

06.30-10.00  155,-/vuxen och 75,-/barn

Bar & Restaurang

 
Måndag - Torsdag 18.00 - 21.00
Fredag - Söndag  Stängt*
   

* Tillsvidare håller vi restaurangen stängt på helgerna. Vi har dock öppet för beställningar alla dagar i veckan, året runt.  

 

 

 

 

 

 

Julen i vår restaurang

Öppettider och meny julen 2020
 

Onsdag 23/12 Öppet 18-20

Middagsbuffé med varma och kalla rätter;

- Charkbricka med olika sorters chark, ost samt melon

- Helstekt Ryggbiff med potatisgratäng, ugnstekta tomater och vitlöksrostad broccoli.

- Liten salladsbuffé 

- Ostbricka med kex och hemkokt marmelad. 

- Glögg och pepparkakor