Safe to Visit

Alla gäster skall känna sig säkra och trygga hos oss. Därför bevakar och följer vi alltid myndigheters riktlinjer och rekommendationer i hur man bedriver en trygg hotellverksamhet under rådande coronavirusutbrott. Och därför har vi implementerat en rad olika åtgärder och rutiner kring bland annat hygien, städning och materbjudande. Välkommen!

Rutiner kring städning och hygien

Safe to Visit

  • Våra medarbetare har fått utbildning i hygien och nya städrutiner och vi tar löpande del av myndigheternas riktlinjer och rekommendationer.

  • Vi utför regelbunden desinficering av ytor som används ofta som exempelvis dörrhandtag, kortterminaler, hissknappar, bord, och stolar.

  • Vi har ökat fokus på handhygien, och handdesinfektion finns ofta tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen.

  • Vi har tagit bort lösa föremål från våra hotellrum och mötesrum, exempelvis pennor och block.

Vi hjälper dig hålla avstånd

  • Vi har minskat antalet bord och stolar i våra restaurang för att du ska kunna hålla tillräckligt långt avstånd till övriga gäster.

  • Du kommer mötas av ett antal "kom ihåg att hålla avstånd"-skyltar som hjälper oss alla att inte glömma.

Frukost

En säker hotellfrukost – vi dukar upp vår goda frukostbuffé varje morgon, men du kan även välja att istället äta frukosten på ditt rum eller som takeaway. Säg till i receptionen så ordnar vi en god frukostbox. För skapa trygga avstånd ber vi alla ta ansvar och respektera avstånds reglerna.

-       Vid tillfällen då vi har hög beläggning kan frukostbuffén komma att serveras vid olika sittningar som vi bokar in dig på. 

 

Säkra möten och konferenser

  • Vid konferenser serveras fika i mötesrummet alternativt på buffé. Lunch erbjuds i form av buffé eller som tallriksservering enligt önskemål. Vi erbjuder även möjlighet att koppla upp sig digitalt och vi har utrustning för att kunna genomföra videokonferens på ett professionellt sätt.