Vasaloppsmenyn serveras 21-25/2 samt 3-4/3.

Tisdag 26/2 samt onsdag 27/2 serveras ”Kvällensmiddag” med tillhörande salladsbuffé.

Restaurangen fullbokad 28/2 samt 1/3.

Köket håller öppet alla dagar 18.00 -21.00

Boka bord på [email protected] - Hög efterfrågan under denna härliga vintervecka så boka bord i tid!

 

Meny Vasaloppet 2019                      

 

 

 

Förrätter

 

Skagenröra

Skagenröra med handskalade räkor serverat på hotellets hembakade lingonbröd

125,-

 

Kantarellsoppa

Krämig kantarellsoppa serveras med krispigt prosciuttochips

115,-

 

Rödbetor

Chevré gratinerade rödbetor med honung och pinjekärnor. Toppas med ruccolasallad.

120,-

 

 

Varmrätter

 

Hotellets Vasaloppsbuffé

På buffén hittar ni bland annat lågtempererad ryggbiff, marinerad & långstekt fläskkotlett från lokala gårdar, Honungsglaserad norsk fjordlax, vegetariska alternativ samt tillbehör som potatisgratäng, rostade rotfrukter med vitlök, sallad, rödvinssås, béarnaisesås, med mera.

325,-

 

Lasagne

Vegetarisk lasagne med tomatsås, färskost & rotfrukter

195,-

 

Pasta biff & Svamp

Biff & svamp förenat i krämig sås med persilja

225,-

 

Pasta med fisk & skaldjur

Pasta med fisk & skaldjur i kryddig tomatsås.

230,-

 

 

 

Dessert

 

Pannacotta

Pannacotta med smak av vitchoklad och vanilj serveras med limemarinerade blåbär.

110,-

 

Mjöljchokladmousse

Chokladmousse gjord på mjölkchoklad, toppad med brownie crunch och hallonpuré

115,-

 

Passionfruktssorbet

Serveras med rostad vitchoklad samt jordgubbscoulis.

95,-